Skip Navigation

 

Cara Belian Sila rujuk link ini (sila klik)

Promosi

Promotions

6CM turunkan berat badan tanpa berlapar

Promosi
6CM turunkan berat badan tanpa berlapar

6cm is an absolutely innovative breakthrough of an oral weight loss medication thatís used to help people lose weight. It is made of complete ingredients that constructing the highest quality and potency weight loss medication.

How to lose weight respecting the natural biorhythms of your body!
6cm offers an effective weight loss solution that works with the natural biorhythm of the body.
The unique formula of 6cm contains unique dietary ingredients of natural origin of optimal effectiveness both day & night, keeps you healthy whilst losing weight by providing the full range of nutrients your body needs for a normal, active life.
6cm is an absolutely innovative breakthrough of an oral weight loss medication thatís used to help people lose weight. It is made of complete ingredients that constructing the highest quality and potency weight loss medication.


6cm weight loss capsule is a trademark of SwissPharma Group from Switzerland, specialized in developing science-based weight loss medication products that exceed the highest standards for quality and purity.
6cm weight loss capsule is easy to consume and ensures zero side effects. The formulation of the 6cm weight loss capsule is done with extreme care and under the strict supervision of the experts.
6cm†involves the use of nutrient-complete formula total food replacement products, developed in Switzerland by qualified nutritionists and experts in weight management, and proven to be safe and effective in helping you lose weight.

How to lose weight respecting the natural biorhythms of your body!
6cm offers an effective weight loss solution that works with the natural biorhythm of the body.
The unique formula of 6cm contains unique dietary ingredients of natural origin of optimal effectiveness both day & night, keeps you healthy whilst losing weight by providing the full range of nutrients your body needs for a normal, active life.
6cm is an absolutely innovative breakthrough of an oral weight loss medication thatís used to help people lose weight. It is made of complete ingredients that constructing the highest quality and potency weight loss medication.
Ingredients:
Proprietary 500 mg blend of Raspberry Ketones, Orlistat, Chromium, Zinc, Capsicum (Cayenne), Chitosan, Beta Glucan, CLA, Fucoxanthin, White kidney bean, Salmon Placenta

With 6cm you can safely promote successful diet by:

FACTS

6cm weight loss capsule is a trademark of SwissPharma Group from Switzerland, specialized in developing science-based weight loss medication products that exceed the highest standards for quality and purity.
6cm weight loss capsule is easy to consume and ensures zero side effects. The formulation of the 6cm weight loss capsule is done with extreme care and under the strict supervision of the experts.
6cm†involves the use of nutrient-complete formula total food replacement products, developed in Switzerland by qualified nutritionists and experts in weight management, and proven to be safe and effective in helping you lose weight.

††

RM 200.00

A AGreen Tea (turunkan berat badan 2-5 kg seminggu)

Promosi
A AGreen Tea  (turunkan berat badan 2-5 kg seminggu)

greentea

Green tea exstrak dan campuran piper nigrum adalah sejenis herba yang sudah terbukti berkesan menurunkan berat badan dengan cepat dan berkesan. Kebanyakan mereka yang sukar menurunkan berat badan adalah disebabkan toksin ang banyak didalam badan. Sudah puas berdiet dan bersenam tetapi masih juga sukar menurunkan berat badan. Green tea dan extract piper nigrum adalah jalan penyelesaiannya.

Green tea sudah terbukti sebagai agen anti oksidan yang kuat dan membersihakan toksin didalam badan dengan cepat dan lebih baik daripada anti oksidan yang lain.

Sudah terbukti berkurun-kurun. Kebaikan green tea adalah seperti berikut :

  • menurunkan kadar kolesterol
  • Kebanyakan yang mencuba menyatakan mereka paling kurang turun 2kg dalam masa seminggu. Ada juga turun 5 kg dalam masa seminggu.Tips unutk penurunan cepat adalah setelah mengambil green tea dan piper nigrum hendaklah minum air sebanyak 3-4 liter sehari supaya toksin dapat dikelaurkan segera melalui air kencing.

    Testimonial

    1. Fuzaimi

    Assalam Kak Zu, setelah mengambil green tea dan piper nigrum selama seminggu saya turun sebanyak 4 kg. Sebelum ini 1 kg nak turun pun susah walaupun saya control makan dan bersenam. Semua panduan dan tips yang diberikan sungguh berkesan


  • anti oksidan / awet muda
  • meransang penurunan berat badan dan membakar lemak
  • melindungi fungsi ginjal
  • mencegah diabetes
  • mencegah keracunan
  • mencegah bau mulut
  • mengurangkan risiko strok
  • kaya mineral dan vitamin
  • membantu mencegah penyakit menyerang tubuh badan
  • mencegah kerosakan gigi
  • melancarkan sistem pencernaan
  • mencegah hepatitis
  • melindungi paru-paru daripada racun rokok
  • RM 120.00

    A Agreen tea + Piper nigrum (turunkan berat badan 2-7 kg seminggu)

    Promosi
     

    greentea

    Green tea exstrak dan campuran piper nigrum adalah sejenis herba yang sudah terbukti berkesan menurunkan berat badan dengan cepat dan berkesan. Kebanyakan mereka yang sukar menurunkan berat badan adalah disebabkan toksin ang banyak didalam badan. Sudah puas berdiet dan bersenam tetapi masih juga sukar menurunkan berat badan. Green tea dan extract piper nigrum adalah jalan penyelesaiannya.

    Green tea sudah terbukti sebagai agen anti oksidan yang kuat dan membersihakan toksin didalam badan dengan cepat dan lebih baik daripada anti oksidan yang lain.

    Sudah terbukti berkurun-kurun. Kebaikan green tea adalah seperti berikut :

  • menurunkan kadar kolesterol
  • Kebanyakan yang mencuba menyatakan mereka paling kurang turun 2kg dalam masa seminggu. Ada juga turun 5 kg dalam masa seminggu.Tips unutk penurunan cepat adalah setelah mengambil green tea dan piper nigrum hendaklah minum air sebanyak 3-4 liter sehari supaya toksin dapat dikelaurkan segera melalui air kencing.

    Testimonial

    1. Fuzaimi

    Assalam Kak Zu, setelah mengambil green tea dan piper nigrum selama seminggu saya turun sebanyak 4 kg. Sebelum ini 1 kg nak turun pun susah walaupun saya control makan dan bersenam. Semua panduan dan tips yang diberikan sungguh berkesan


     

  • anti oksidan / awet muda
  • meransang penurunan berat badan dan membakar lemak
  • melindungi fungsi ginjal
  • mencegah diabetes
  • mencegah keracunan
  • mencegah bau mulut
  • mengurangkan risiko strok
  • kaya mineral dan vitamin
  • membantu mencegah penyakit menyerang tubuh badan
  • mencegah kerosakan gigi
  • melancarkan sistem pencernaan
  • mencegah hepatitis
  • melindungi paru-paru daripada racun rokok
  • RM 120.00

    A Firming lotion (hapuskan dan bakar lemak diperut,lengan,peha,pinggul dan bahagian sukar)

    Promosi
    A Firming lotion (hapuskan dan bakar lemak diperut,lengan,peha,pinggul dan bahagian sukar)

    Firming Lotion Green Tea dan Black Pepper ini sungguh ajaib dan berkesan untuk†menghapuskan lemak dibahagian yang sukar lemak dihapuskan.†

    Manfaat :

    1.†Menghapuskan lemak dibahagian perut yang buncit dan boroi (belly fat)

    2. Menghapuskan lemak dibahagian pinggang supaya ukuran pinggang dapat dikurangkan

    3. Menghapuskan lemak dilengan dan peha yang kelihatan hodoh dan tidak menarik

    4. Menghapuskan lemak dibahagian pinggul (punggung)

    Diformulasi dengan bahan semulajadi seperti green tea, black pepper dan diperkuat lagi dengan agen pembakar lemak yang efektif seperti caffein. carnitine dan exstrak cayen akan membuat lemak-lemak degil yang sebelum ini sukar dipecahkan dan hapuskan akan hilang dan beransur-ansur pecah.

    Green Tea adalah bahan anti oksida yang baik untuk kulit dan tubuh badan.Ia berfungsi menyingkir radikal-radikal toksin dibahagian bawah kulit untuk memecahkan lemak. Dibantu dengan caffein, carnitine dan balck pepper yang memang sudak terkenal dengan kemujarabannya memecah lemak dan meningkatkan kadar metabolisme badan.

    Anda kan nampak perubahannya pada 2 minggu pertama penggunaanya.Dan akan terpegun apabila penggunaan mencapai 5-8 minggu dengan purata kehilangan lemak 1-3 inci.

    Didatang dengan botol dan cream cair yang mudah menyerap dan bersifat themorgenic akan membuat anda akan kelihatan langsing dan bergaya dengan penampilan lebih bergaya.

    Testimonial

    1. Asmirah - Benut

    Asalamulaikum Kak Zu, setelah†menggunakan firming green tea ini selama 2 minggu pinggang saya susut sebanyak 3/4 inci. Bestnya dan setelah habis satu botol lebih kurang 5-6 minggu pinggang saya susut hampir 3 inci. Lepas ini nak try kat bahagian peha dan lengan pula.†

    2. Mohd Zaki - Kangkar

    Terimakasih Kak , sebelum ini†peha dan perut saya memang boroi.Kalau pakai seluar slim dan baju ketat memang nampak hodoh.Saya guna hanya masa lepas mandi pagi dan nak tidur malam.Hasilnya setelah†5 minggu pinggang saya daripada 34 inci kepada 31 inci.Perut pun kelihatan turun dan saya akan gunakan sehingga kelihatan slim Kak. Memang puas hati sebab saya jenis memang jenis kurang bersenam.

    3. Halimah - Johor bahru

    Selepas melahirkan anak ke 5 ,perut saya memang nampak ketara buncit†dan ini menyebabkan saya tension sebab saya tiada masalah berat badan cuma semua baju saya nak pakai nampak hodoh disebabkan perut buncit tersebut.Hubby pun nampak macam x puas hati aje. Setelah terjumpa blog akak.Saya terus order dan setelah†2 bulan menggunakannya saya memang puas hati.Perut yang buncit dah susut kembali macam dahulu.Samai sekarang saya masih guna sebab saya dapati krim ini bagus juga untuk kulit dan kulit saya yang x cantik dibahagian perut dan mula†nampak licin dan gebu.

    RM 90.00

    A KUMICKY ERYNN BB Magic Wink (putihkan kulit)

    Promosi
    A KUMICKY ERYNN BB Magic Wink (putihkan kulit)
    What is KUMICKY ERYNN BB Magic Wink?

    KE Body Moisturising Cream is a magic cream a fair skin lover. Whenever you wanna be a Snow White, just apply over the skin to obtain a fair and white skin instantly through out the day.

    KE BB Magic Cream Wink are made of natural ingredients with SPF80++
    RM 69.00

    A Teh Saffron + Garcinia (kempiskan perut buncit dan turun berat badan)

    Promosi
    A Teh Saffron + Garcinia  (kempiskan perut buncit dan turun berat badan)

    Teh Saffron +† garcinia sudah terbukti

    1. Kempiskan perut buncit seperti wanita lepas bersalin,lelaki perut buncit

    2. Menurunkan berat badan secara alami

    3. Meningkat tenaga dan peredaran darah

    4. Menyingkirkan toksin dalam badan yang menyukarkan penurunan berat badan

    5. Menguat sistem pertahanan tubuh

    Mengandungi 30 uncang. 1 uncang boleh bancuh satu teko besar

    Mium setiap hari nescaya perut buncit akan kempis dan berat badan terkawal

    RM 70.00

    BioChemic Acne Scar + Carmino + Marigold Soap ( Pakej)

    Promosi
     

    sabun marigold + carmino cream††† +† biochemic acne scar

    Berita baik untuk anda.Pakej† BioChemic AcneScar + carmino cream + marigold soap = RM150.00 sahaja. Terhad untuk 10 set sahaja. Jika habis tawaran ini akan disable.Bagi yang berminat sila place order sekarang kerana pakej ini sangat terhad. Anda boleh berjimat RM35.

    RM 150.00
    RM 185.00

    Pink Collagen (kulit putih,gebu,halus,licin,hilang kedut,halus)

    Promosi
    Pink Collagen (kulit putih,gebu,halus,licin,hilang kedut,halus)
    Keterangan :-
    Raksa Marine Protein Plus Kolagen
    (Collagen, Koenzim Q-10, ekstrak biji anggur, ekstrak tomato, ekstrak Ginko biloba).

    Kolagen adalah suplemen makanan semulajadi yang meningkatkan kesihatan kulit, rambut, kuku dan sendi. Beberapa kebaikan lain adalah kulit menjadi sihat & bersinar, pengurangan kedutan, keriput dan garis. labial nasal sebagai Be-Fit Plus Kolagen membantu merangsang pengeluaran kolagen semulajadi. Kolagen Plus juga meningkatkan sistem kekebalan tubuh dan membantu untuk meneutralkan pengeluaran struktur molekul abnormal.

    Secara umum digunakan sebagai produk anti penuaan.

    Keterangan Produk :-

    ID Produk : RAK-FS006
    Nama Produk : Kolagen Raksa Marine Protein Plus
    Kategori : Anti Aging, Makanan suplemen
    Berat : 80 gram
    Penggunaan : 2 kapsul sebelum tidur
    Penggunaan anti aging : 2 kapsul sebelum tidur
    Jumlah kapsul : 60 kapsul per botol
    Ekstrak dalam mg / kapsul : Marine protein 150 mg, Garcinia 100 mg, Kolagen 25 mg, dll
    Ekstrak dalam mg / kapsul : Marine protein 150 mg, Garcinia 100 mg, Kolagen 25 mg, dll
    Digunakan untuk : anti penuaan, meningkatkan sistem imuniti badan, kulit halus, penampilan lebih muda, kuku, rambut.
    Testimonial diterima melalui email
    1. Hashimah - Kuala terengganu
    Kak Zu, setelah 3 minggu mengambil pink collagen ini kulit saya bertambah berseri-seri,jeragat mula pudar dan rambut saya yang selalu gugur hampir tiada. Garis-garis halus dimuka hilang sama sekali dan terasa kulit memang cantik. Tqvm kerana bagi saya uji cuba produk ini terlebih dahulu dengan harga promosi.
    2. Azirah - Penang
    Memang menakjub pink collagen ini, kulit saya yang kusam dan banyak jeragat kini hampir pulih setelah 2 minggu saya menggunakannya. Kulit terasa anjal dan struktur memang cantik. Kulit lebih putih,gebu dan licin. Memang puas hatilah kak zu. Hubby pun puji ,naik semangatlah macam ni. thanks a lot.
    RM 260.00
    Pages: | 1 |