Skip Navigation

Produk Wanita

A ABiochemic Breast Tone Up (tegang dan angkat payudara kendur)

Produk Wanita
A ABiochemic Breast Tone Up (tegang dan angkat payudara kendur)

Biochemic Breast Tone Up

Kenapa payudara jatuh dan mengelebeh? Proses ini terjadi apabila tisu penyambung (connective tissue) mula kehilangan daya keanjalan atau kekuatan untuk memegang payudara pada posisi sepatutnya dan tisu kelenjar yang sepatutnya menjadikan payudara tegang dan cantik sudah mula lemah dan berkurangan.

Wanita di seluruh dunia berkongsi masalah yang sama jika umur mula meningkat dan seringkali menjadi faktor utama ialah mengandung dan menyusu bayi. Sewaktu mengandung payudara akan membesar kerana terjadi proses laxative (proses terjadinya susu ibu) untuk menyusu bayi bila bayi tersebut lahir. Paling mudah terjejas ialah wanita yang mempunyai payudara saiz yang besar tetapi tidak terkecuali bagi wanita yang mempunyai saiz payudara yang kecil.

Biochemic Breast Tone Up adalah gabungan remedi paling selamat iaitu Biochemic atau sering juga di sebut sebagai cell salt.

Mengapa Biochemic ?

Di dalam tubuh manusia terdapat 12 atau lebih mineral (biochemic). 12 mineral mewakili keseluruhan tubuh kita bermula dari hujung rambut sehingga ke hujung kaki termasuk saraf dan tisu. Kekurangan salah satu dari Biochemic ini akan menganggu kesihatan atau bentuk tubuh kita.

Apa Remedinya?

Terdapat 3 remedi biochemic* utama untuk mengekal kekuatan dan keanjalan tisu manusia, iaitu;

1.      #1 Cal Flour (CF) – CF boleh di ambil bermula dari 3 bulan pertama kehamilan sehinggalah anda bersalin, pengambilan CF sepanjang kehamilan akan membantu mengurangkan “stretch mark”. CF digelar sebagai remedi “awet muda” oleh kebanyakkan doktor dan pengamal homeopathy. Kekurangan CF akan menjadikan tisu penyambung relak. Proses ini akan menjadikan payudara jatuh atau mengelebeh.

2.      #2 Nat Phos (NP) – NP berupaya menambah sel-sel baru kedalam payudara untuk menambah densiti tisu kelenjar. Proses ini akan menjadikan payudara lebih pejal

3.      #3 Silica (SIL) – SIL adalah remedi yang hampir sama CF fungsinya. SIL akan membantu CF untuk menjadikan tisu penyambung lebih bertahan dan kuat untuk memegang payudara.

*Remedi di atas mempunyai pelbagai kegunaan dan kebaikan untuk seluruh tubuh, bukan hanya untuk payudara sahaja. Deskripsi di atas hanya untuk memudahkan penerangan fungsi-fungsi remedi terhadap payudara.

Cara pengambilan :

Terdapat 3 botol remedi Biochemic Breast Tone Up mengikut nombor seperti #1, #2 dan #3.

#1 – Sebelum sarapan sebelah pagi kemam 4 biji sehingga larut kedalam mulut

#2 – Sebelum makan tengah hari kemam 4 biji sehingga larut kedalam mulut

#3 - Sebelum makan malam kemam 4 biji sehingga larut kedalam mulut

Kuantiti : 80 grams (dianggarkan 300-320 biji dalam 1 botol)

Harga pakej : RM190 (harga asal RM240)

Anggaran penggunaan : Di anggarkan 1 set untuk 75 hari

 

 

 

 

RM 190.00

A Cream SSQ (memejal,tegang dan besarkan payudara) 100ml

Produk Wanita
A Cream SSQ (memejal,tegang dan besarkan payudara) 100ml

 

Cream SSQ adalah ramuan dan rumusan homeopathy yang unik yang dapat

1. Memejalkan payudara yang kendur
2. Mengangkatkan payudara yang kendur
3. Membesarkan payudara yang kecil
4. Mencantikkan kulit payudara
5. Memerahkan puting payudara
6. Memontokan payudara

Rumusannya yang selamat dan berkesan terdiri daripada beberapa exstrak herba seperti bunga winter lover,mirifica,saw palmetto dan sebagainya terbukti berkesan menegang,memejalkan dan membesarkan payudara

RM 110.00

A Pherolins (pneromone dan copulin pemikat lelaki)

Produk Wanita
A Pherolins (pneromone dan copulin pemikat lelaki)

Pherolin adalah hormon copulins untuk memikat lelaki. Sebagaimana yang kita ketahui, pheromone adalah hormon yang dapat memikat manusia. Manusia terpikat antara satu dengan lain bergantung pada faktor hormon. Jika anda punyai aura aroma hormon yang unik, anda pasti dapat membuat sesiapa sahaja jatuh cinta pada anda. Gunakan kuasa hormon ini untuk memikat lelaki yang anda cintai. Semua lelaki akan cair dengan bau anda!


Pheromone adalah sel hormon yang hanya boleh di kesan oleh organ yang terdapat di pangkal hidung yang di panggil VNO (Vomeronasal). Apabila organ VNO tersebut mengesan kehadiran pheromone, ia seterusnya akan menghantar respon seksual signal ke otak seterusnya membuatkan orang yang berapa berdekatan persekitaran anda menjadi lebih positif dan lebih mesra.

pherolin Swiss adalah hormon pemikat lelaki yang paling kuat pernah dihasilkan oleh makmal. Ia diselidik saintis selama 20 tahun dalam kajian pengasingan bahan aktif Copulins dan 2 tahun dalam membina teknologi canggih yang selamat dan efektif. pherolin adalah jauh lebih hebat berbanding mana-mana produk wangian pemikat dan penggoda lelaki.


Produk pherolin Swiss telah membuktikan - dalam kajian yang dilakukan ke atas manusia - ia memiliki kesan pemikat dan penggoda yang 5 kali lebih kuat berbanding lain-lain produk yang berada di pasaran. pherolin Swiss bertindak secara pantas dengan menghantar signal ke bahagian VNO (saraf pengesan hidung) manusia dan mengaktifkan deria bau dan sel otak tanpa menganggu sistem pernafasan dan tanpa menganggu emosi. Ia menghantar signal dan aura pemikat yang menggoda, seterusnya menangkap perhatian orang sekeliling anda dengan efektif sekali. Manusia yang terhidu hormon copulins ini akan berasa tenang, aman, konfiden, seronok dan bersikap lebih positif. Kajian juga menunjukkan lelaki yang terhidu pherolin Swiss akan menjadi sedikit ghairah.


Perhatian : Hormon Copulins pherolin Swiss yang diperlukan untuk memikat dan menggoda lelaki haruslah berkuasa, agar berkesan dan bertindakbalas terhadap lelaki! Dapatkan pherolin Swiss kerana dos hormon yang terkandung di dalamnya sangatlah kuat.

Pherolins Copulins berbeza dari lain-lain jenama kerana ia dihasilkan untuk memikat lelaki. Ujian yang dilakukan ke atas lelaki mendapati 97% lelaki akan teringat-ingat bau hormon unik ini. 95% lelaki mengingati baunya, 99% lelaki sukakan baunya. 

Kami mendapati lelaki akan ingat dan kenali baunya kerana signal hormon copulins telah mengaktifkan deria ke-enam dengan sempurna. Selain itu lelaki terdorong untuk jatuh cinta kepada pemakai pherolin Swiss Copulins kerana beranggapan pemakai pherolin Swiss Copulins punyai sifat keibuan yang tinggi. Wanita yang menggunakan pherolin Swiss Copulins tidak kira usia, atau paras rupa akan dapat memikat lelaki kerana hormon Copulins yang terkandung di dalamnya. Ia bagai menyampaikan mesej kepada deria ke-enam lelaki bahawa anda adalah seorang calon yang sesuai untuk menjadi ibu kepada keturunan lelaki tersebut secara biologi. Ini yang sering diperkatakan keserasian (chemistry). pherolin Swiss Copulins akan membuatkan anda dianggap serasi dan sesuai menjadi ibu kepada anak-anak lelaki yang ingin anda pikat, atas dasar hormon yang anda miliki adalah dari genetik yang terbaik, dan anda sesuai dijadikan (induk) atau ibu kepada keturunannya.


Mahukah Anda :-


* Memikat & Menggoda Lelaki Idaman Anda

* Membuatkan Semua Lelaki Berasa Seronok Menghidu Bau Anda

* Menjadikan Lelaki Ghairah dan Senang Mendekati Anda

* Meningkatkan Hormon Pemikat Secara Efektif & Cepat

* Memiliki Daya Memikat Yang Tiada Tandingan

* Mempunyai Aura Positif Yang Mampu Dirasai Ketika Bersama Rakan & Teman


Pherolin Swiss Copulins adalah hormon jenis semburan yang digunakan secara luaran untuk meningkatkan daya tarikan anda terhadap lelaki. Ia merupakan senjata kimia untuk memikat malah ia mampu membuatkan setiap orang yang berada berdekatan dengan anda merasa tenang. pherolin Swiss Copulins adalah satu-satunya hormon yang dicipta khusus untuk golongan wanita berkerjaya yang sering menemui ramai orang. Beribu-ribu wanita di seluruh dunia telah ketahui hakikat bahawa, dunia moden ini penuh cabaran dan harus dilalui dengan menggunakan teknologi hormon yang sofistikated. Pengguna-pengguna pherolin Swiss COpulins sangat sukakan hasilnya. Ia adalah keperluan asas yang perlu dimiliki dalam kehidupan sosial yang mencabar abad ini.

Produk pemikat dan peningkat aura positif semakin mendapat sambutan kerana, ia semakin diperlukan atas beberapa faktor :-


* Kes Penceraian Yang Semakin Ketara

* Kedinginan Seks Suami-Isteri

* Pergaulan dan Persekitaran Tempat Kerja Yang Negatif

* Keharmonian Rumahtangga


Jadi dengan menggunakan Pherolin Copulins ini :-


* Bos Akan Lebih Sukakan Anda.

* Rakan Sejawat Anda Akan Bersikap Lebih Positif Dan Terbuka.

* Menyemarakkan Kasih Sayang Suami & Kekasih Terhadap Anda.

* Pelanggan Yang Sering Anda Temui Akan Merasa Lebih Tenang, Aman & Seronok.


Aturcara Penggunaan.


Sembur Pada Baju atau Pada Kulit dalam jarak Satu Kaki. Kesan Hormon pherolin Swiss Copulins akan bertahan selama enam jam. Gunakanlah sekerap yang mungkin iaitu ketika anda ingin menemui orang tersayang, rakan-rakan, bos pejabat atau pelanggan anda. Kami pasti anda akan menawan hati semua orang yang berada disamping anda.

Hormon Copulins yang kami gunakan adalah jenis sintetik yang dihasilkan di makmal menggunakan teknologi sains. Ia tidak mengandungi bahan-bahan berunsurkan haiwan. Setiap kandungan menggunakan bahan berasaskan tumbuh-tumbuhan, jadi ianya amat bersih dan sesuai untuk semua golongan.


Sekiranya anda percaya bahawa pherolin Copulins perlu anda miliki dan guna sekarang. Ambil langkah pertama anda dengan membuat pesanan secara online hari ini juga. Sekiranya anda tidak berpuashati dengan kesannya, bungkusannya, baunya, atau anda tidak berpuashati dengan apa jua sebab, kami akan pulangkan wang pembelian anda tanpa soal. Jaminan pengembalian wang ini adalah sepanjang 30 hari. Ini bermakna anda ada peluang mencuba sendiri produk ini tanpa rasa was-was. Ingat! Jaminan pulangan wang kami adalah muktamad, dan anda berhak miliki pulangan wang tersebut tanpa sebarang soal.


Pherolin Copulins sangat berkesan, dan ia telah diuji secara saintifik. Ia mampu memikat setiap lelaki yang terhidu hormon tersebut tanpa disedari. Gunakan kuasa bioteknologi untuk meningkatkan penampilan anda secara saintifik! Pergaulan anda, bisness anda dan hari yang anda lalui bersama orang tersayang pasti akan lebih mengembirakan!


Testimoni Real: Sharifah Safua - KL


"Saya dapati suami suka dengan saya, dia memuji bau saya, dia kata bau saya seksi, dia pernah tanya, minyak wangi apa saya pakai. Rasa best sangat, tetapi saya pelik dia sekarang suka peluk-peluk saya tidak kira waktu. Dia kata best sangat bila peluk dan bila bau saya melekat kat dia.

Saya juga pernah ke hotel dan masa kat lobby hotel ada seorang lelaki kejar saya, risau juga, saya ingat ada apa, rupanya dia nak tahu minyak wangi apa saya pakai, dia kata bau saya seksi dan mengancam abis, saya rasa dia ghairah kut, orangnya hensem, buat pengetahuan awak, saya ni dah kahwin, saya cakap padanya"


Kenapa Anda Perlu Gunakan pherolin Swiss :-


* Lebih renungan, jelingan dan tenungan ghairah dari lelaki

* Tingkatkan temujanji dan keluar bersama lelaki idaman

* Meningkatkan Daya Tarikan Seksual anda

* Merapatkan hubungan yang sedia ada

* Anda akan diselubungi aura positif yang menawan

* Interaksi yang lebih Ceria dari Lelaki

* Orang akan respek dengan anda

* Anda akan jadi tumpuan utama rakan sekerja

* Meningkatkan daya keibuan, keayuan seorang gadis.


Gunakan Kuasa Hormon Berteknologi Swiss Ini, Anda Pasti Teruja!


Bagaimana untuk membuat pasangan anda bahagia dengan Pherolins Copulins?

Satu-satunya perkara yang paling penting adalah peranan Copulins untuk membuat pasangan anda merasa bahagia. Para pengkaji percayakannya, ini adalah kerana Alam Semulajadi memudahkannya

Bagaimana ia berfungsi?


Setiap manusia dan juga haiwan mempunyai sixth sense organ iaitu Vomeronasal atau VNO. Ianya telah di temui oleh saintis sejak 1703 dan tidak mengetahui akan fungsinya, tetapi 25 tahun terakhir ini ahli sains telah menemui bahawa VNO peka terhadap kehadiran pheromone. Anda boleh membuat research sendiri tentang pheromone dan juga VNO di internet dan akan menemui berbagai maklumat tentangnya.


Pheromones tidak boleh dihidu baunya oleh hidung, pheromone hanya dapat dikesan dan diterjemah oleh veromenasal organ - VNO (organ yang terdapat pada pangkal hidung). Kajian menunjukan bahawa ia berkesan & terbukti secara saintifik boleh mempengaruhi sikap & tindak balas seseorang. Kesan-kesan pheromone boleh anda rasakan pada waktu-waktu tertentu. Cuba ingat waktu anda tiba-tiba tertarik pada seseorang apabila berselisih dan bertembung secara tidak sengaja. Jika anak anda rindukan anda, berikan sahaja pakaian yang anda pakai kepadanya, rindunya pasti terubat! Tahukah anda, haiwan peliharaan mengenali anda bukan melalui rupa paras, tetapi melalui bau!


JAMINAN PEMULANGAN WANG - Tanpa Risiko.

Kami memberikan anda jaminan yang bagus lagi, Jaminan 3 bulan penuh untuk anda rasai kehebatan pherolin Swiss. Kami sangat bahawa anda pasti akan berpuashati dengan pembelian pherolin Swiss anda.

Anda pasti akan dapat respon yang baik setelah menggunakan pherolin Swiss pheromones. Jika anda tidak berpuashati, anda boleh memulangkan balik saki-baki pherolin Swiss dalam botol asal, untuk pengembalian wang 100%, tanpa sebarang soal!


RM 50.00
Pages: | 1 |