Skip Navigation

 

Cara Belian Sila rujuk link ini (sila klik)

Produk Kebahagiaan Rumahtangga

A Biochemic Inner Cure (masalah keputihan dan masalah faraj busuk dan berbau)

Produk Kebahagiaan Rumahtangga
A Biochemic Inner Cure (masalah keputihan dan masalah faraj busuk dan berbau)

Ubat Homeopati Untuk Keputihan - Inner Cure

Inner cure adalah kombinasi remedi seratus peratus persediaan Homeopathy  yang telah "proven" di seluruh dunia untuk melegakan keputihan. Konsep remedi kombinasi ialah untuk merawat pelbagai simptom didalam satu masa. Mengikut pengalaman Kak Zu selama 13 tahun , remedi atau ubat Homeopathy amat serasi untuk kaum wanita terutama melibatkan sistem dalaman tubuh.

 Inner Cure adalah konsep perubatan Homeopathy itu sendiri yang akan merawat keseluruhan tubuh bukan hanya bertumpu kepada penyakit itu sahaja. Contoh jika jerawat, perubatan lain biasanya akan hanya menyapu krim tetapi konsep perubatan Homeopathy remedi makan untuk rawatan dalaman dan krim untuk luaran.

Keputihan secara amnya akan terdapat di vagina wanita termasuk kanak-kanak.  Cuma yang membezakan discaj ini adalah penyakit atau sekadar biasa ialah peringkat discaj itu sendiri. Jika hanya sedikit, tidak berbau serta tidak menganggu sistem tubuh lain, pencuci vagina sudah mencukupi, tetapi sebaliknya discaj itu banyak, pekat, berbau dan gatal itu adalah masalah kesihatan yang perlu dipandang secara serius oleh setiap wanita.

Secara Ringkas Punca Keputihan

Keputihan akan terjadi  bila toksin berkumpul didalam tubuh akibat dari diet dan pemakanan yang tidak teratur dan tidak sihat. Kegagalan organ yang biasanya menghapus atau menyah toksik  seperti kulit, hati, paru-paru dan buah pinggang akan mengakibatkan toksin tersebut akan mencari jalan keluar dari tubuh. Maka terjadilah discaj keputihan yang akan keluar melalui uterus dan mucous membrane (kulit lender)  yang dipanggil keputihan.

Jika terdapat discaj yang disertai nanah, berbau busuk, berwarna seperti  krim (kekuningan), dan sedikit kehijaun. Kes seperti ini disifatkan sebagai kes yang perlu diberi perhatian dan memerlukan ubat serta remedi untuk mengawal lelehan yang tidak dikehendaki ini.

Simptom Keputihan

Simptomnya hanya sekadar lelehan keputihan yang berlendir, seolah berbuih dan melekit dan berwarna serta berbau.

Terdapat beberapa simptom penting yang mungkin terdapat:

 1. Trichomonal vaginitis - berbuih, lelehan kekuningan adalah simptom utama. Merasa gatal-gatal.
 2. Monolial vaginitis - biasanya akan terjadi kepada pesakit yang menghidapi kencing manis atau mengandung atau pengambilan antibiotik atau pil perancang keluarga.
 3. Cervicitis -  pesakit ini biasanya akan disertai dengan sakit pinggang.

Keputihan atau Leucorrhoea jika tidak dirawat akan menyebabkan pelbagai komplkasi termasuk kehidupan rumah tangga anda. Tidak mustahil sehingga ke tahap kritikal yang  boleh menjurus kepada penceraian. Saya sendiri seringkali dihujani pertanyaan melalui email dan sms, jarang-jarang sekali seorang wanita akan berdepan dengan seorang doktor atau ahli terapi lelaki untuk menceritakan masalah keputihan secara berdepan. Jika mengguna medium lain seperti email dan sms, kaum wanita akan merasa lebih selesa.

Indikasi :

Ova Tosta: Ova Tosta has marked action in treating leucorrhea with back ache. It is useful when the patient has a feeling as if the spine is broken. There is a sensation as if the spine is wired or tied together with a string. Horrible, foul leucorrhoea; periodical discharge of copious orange colored fluid from vagina.

Kali Phosphoricum: Kali Phosphoricum is a suitable remedy for leucorrhea which is yellowish in colour, scalding and acrid. Leucorrhea with offensive odour.  

Kali mur 3x - Discharge of milky-white mucus, non-irritating, mild. Puerperal fever, chief remedy.

Directions:  Adults: Take 4-5 pellets or tablets orally by mouth and allow them to dissolve in few minutes time. Repeat at least 3 times a day, about 30 minutes before or after food. Similarly take the second remedy after a gap of 30 minutes, make sure to remember the sequence. Children: Half of the adult dose.

 Testimonial

 • Cik Ira, Selangor - Salam dr saya mula ambil awal bulan november, sekarang dah 2 minggu. Nampaknya keputihan dan bau mula berkurangan. TQ dr saya nak order lagi sebotol, masih harga yang sama ke? - SMS
 • Puan Mas, Kajang Selangor - Keputihan saya ni dari masa anak dara lagi, saya ingat Inner Cure tak dapat "cure" keputihan saya. Tapi nampaknya kesan kuning di panty dah makin kurang. Ada ubat-ubat lain yang boleh hilangkan terus tak doc? - Email

 

RM 80.00

A Kaempfria Kapsul (untuk lelaki sejati)

Produk Kebahagiaan Rumahtangga
A Kaempfria Kapsul (untuk lelaki sejati)

Kaempferia Parviflora Kapsul.
Kaempferia Parviflora adalah herba semulajadi menambah tenaga kelakian.

Memberikan badan lelaki kuasa dan tenaga baru.
Ia merangsang kecergasan dan stamina dan mengurangkan keletihan.

Faedah Kaempfria Parviflora

1. Menambah tenaga kelakian

2. Mengeraskan alat kelakian

3. Melajukan pancutan air mani

4. Memekatkan air mani

5. Tahan lama jimak

6. Memanjang dan membesarkan zakar

7. Mengurang keletihan

 

RM 180.00

A Manly Umar 1001 (kuat,keras,tahan lama,pekat mani,tenaga jimak berganda)

Produk Kebahagiaan Rumahtangga
A Manly Umar 1001 (kuat,keras,tahan lama,pekat mani,tenaga jimak berganda)

Manly Umar 1001 Rahsia Lelaki mengandungi herba terpilih untuk kesihatan lelaki seperti Saw Palmetto,Tongkat Ali,Macca,Tribulus Terrestris,Muira Puama, Ashwaganda (ginseng india),Biji Labu, Epimedium, serbuk madu,Garcinia Cambogia,Tamarind ,Payllium Husk dan perasa Lemon


Manfaat

1. Meningkat tenaga kelakian
2. Memekatkan air mani dan menyuburkanya
3. Mengatasi masalah cepat pancut (pra ejakulasi)
4. Menambah tenaga batin
5. Menguruskan badan
6. Menghilangkan perut buncit
7. Mengeras,membesar,memanjangkan zakar
8. Meransangkan keinginan jimak
9. Menegang dan mencantik kulit

10. Mengatasi masalah prostat dengan kecil tak lawas

 

Cara menggunakan :

campurkan 1 sachet Manly Umar 1001 ke dalam 180ml air biasa kacau hingga larut. 1 sachet sehari.

 

Kandungan : 30 sachet

 

Testimonial

Yahya Othman - Johor

Saya mengalami masalah tidak tegang dan kekurangan tenaga kelakian semasa bersama isteri disebabkan masalah kencing manis.Setelah mengambil UMAR selama 5 hari prestasi saya bertambah dan alat kelakian saya sentiasa bangun apabila diperlukan.Memang hebat UMAR ini. Syukur pada Allah kerana masalah yang merunsingkan saya kini selesai.Rasanya cukup sedap membuat saya tidak jemu.

RM 230.00
RM 269.00

BioMax Plus ( tegang,keras,tahan lama,tenaga)

Produk Kebahagiaan Rumahtangga
BioMax Plus ( tegang,keras,tahan lama,tenaga)

BioMax Plus adalah remedy biochemic iaitu persediaan homeopathy yang dapat mengatasi pelbagai masalah kelakian seperti cepat pancut,zakar kurang tegang,air mani sedikit dan tidak pekat,kekurangan dan keletihan untuk hubungan intim,tiada keinginan seks,mengatasi keletihan dan memberi tenaga berganda untuk kesihatan lelaki.

BioMax Plus dirumus khas untuk lelaki. Ia bebas daripada kesan sampingan Ini kerana perubatan homeopathy tidak tertakluk dibawah akta racun 1952. Ini bermakna ia bebas daripada kesan sampingan yang memudaratkan.

BioMax Plus adalah suatu revolusi untuk lelaki memberi kepuasan yang tidak terhingga kepada isteri.Isteri anda akan puas tidak terkata. Anda pasti terkejut dengan kehebatannya.

Faedah BioMax Plus

1. Tahan Lama berjimak
2. Keras tegang seperti besi
3. Menambah dan memekat air mani
4. Mengatasi masalah cepat pancut
5. Mengatasi masa pre ejaculation
6. Mengatasi masalah mati pucuk
7. Menambah tenaga
8. Memulihkan masalah kurang nafsu
9. Melajukan pancutan air mani dan menambah kesuburan

BioMax mengandungi 300-350 biji dalam satu botol dan boleh bertahan untuk sebulan atau 45 hari penggunaannya.

RM 90.00

Tunera with gingko biloba ( bangkit nafsu wanita)

Produk Kebahagiaan Rumahtangga
Tunera with gingko biloba ( bangkit nafsu wanita)

Produk tunera dapat membangkit nafsu wanita yang dingin seks. Tunera dapat memulihkan wanita yang tidak bernafsu untuk melakukan hubungan intim. Gegala ini dalam istilah perubatan dikenali sebagai FSD

Ia berfungsi :

 • Menambah baik libido yang hilang
 • Menambah baik simptom kekeringan di vagina sewaktu bersama
 • Menambah baik stamina dan mengurangkan kelesuan
 • Menambah kesuburan
 • Menjadikan klitoris merasa lebih sensasi sewaktu hubungan intim

 

RM 130.00
RM 150.00
Pages: | 1 |