Skip Navigation

 

Cara Belian Sila rujuk link ini (sila klik)

Buy now!

Price:  RM 70.00
RM 80.00
70.00
Quantity:
print
Produk Terbaru

Carmino Calendula Cream ( Penghapus Jerawat dan Parut) 2 minggu semua hilang.

Carmino Cream adalah herba semualajadi yang diimport daripada India dan telah terbukti berkesan menghapuskan jerawat degil seperti jerawat batu dalam masa 1-2 minggu sahaja. Selain daripada itu Carmino Cream ini terbukti menghilangkan parut jerawat dalam masa yang singkat.

Dalam masa 2 minggu sahaja semua parut yang disebabkan jerawat dan lain-lain akan hilang sama sekali. Carmino cream ini dibuat daripada ekstrak pokok bunga marigold yang sudah terbukti berkesan menghilang jerawat dan parut jerawat.

 

Dibawah ini disertakan testimonial daripada pengguna yang menggunakannya.

 

Arissa Daina- cheras

1. Memang betul-betul power produk ini.Dah puas guna macam-macam produk tetapi tidak berkesan.Degan carmino ni bukan sahaja jerawat saya hilang malah parut luka saya yang dah 12 tahun hilang sama sekali setelah saya gunakan selama 3 minggu.

 

Nabihah - Kuala Lumpur

2. Setelah mengugnakannya produk ini selama 1 minggu jerawat saya terus susut dan kecut. Minggu kedua semuanya hilang dan minggu ketiga bekas-bekas jerawat hilang sama sekali.Memang puas hati.Kini saya dah simpan stok 3 tiub.Nak bawa balik kampung bagi sepupu2 saya cuba.

 

 3. Liz Pasir Gudang

Muka jerawat hilang dalam masa 3-7 hari sahaja.

 sebelum guna carmino

sebelum guna carmino

 

Selepas 3-7 hari guna carmino. Cun tak! kulitnya

selepas menggunakan carmino

 

« back