Strict Standards: Non-static method FlatFiles::getInstance() should not be called statically in /home/zuzila2/public_html/shopcc/index.php on line 55

Strict Standards: Non-static method TplParser::getInstance() should not be called statically in /home/zuzila2/public_html/shopcc/index.php on line 56

Strict Standards: Non-static method Files::getInstance() should not be called statically in /home/zuzila2/public_html/shopcc/index.php on line 59

Strict Standards: Non-static method FlatFiles::getInstance() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/zuzila2/public_html/shopcc/core/files.php on line 144

Strict Standards: Non-static method FlatFiles::getInstance() should not be called statically in /home/zuzila2/public_html/shopcc/core/stockAssist.php on line 11

Strict Standards: Non-static method TplParser::getInstance() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/zuzila2/public_html/shopcc/core/products.php on line 74

Strict Standards: Non-static method Files::getInstance() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/zuzila2/public_html/shopcc/core/products.php on line 75

Strict Standards: Non-static method FlatFiles::getInstance() should not be called statically in /home/zuzila2/public_html/shopcc/core/stats.php on line 7

Strict Standards: Non-static method TplParser::getInstance() should not be called statically in /home/zuzila2/public_html/shopcc/core/poll.php on line 133

Strict Standards: Non-static method FlatFiles::getInstance() should not be called statically in /home/zuzila2/public_html/shopcc/core/poll.php on line 118

Strict Standards: Non-static method TplParser::getInstance() should not be called statically in /home/zuzila2/public_html/shopcc/core/poll.php on line 12

Strict Standards: Non-static method FlatFiles::getInstance() should not be called statically in /home/zuzila2/public_html/shopcc/core/poll.php on line 95

Strict Standards: Non-static method FlatFiles::getInstance() should not be called statically in /home/zuzila2/public_html/shopcc/core/poll.php on line 72

Strict Standards: Non-static method FlatFiles::getInstance() should not be called statically in /home/zuzila2/public_html/shopcc/core/boxes.php on line 11

Strict Standards: Non-static method TplParser::getInstance() should not be called statically in /home/zuzila2/public_html/shopcc/core/boxes.php on line 12

Strict Standards: Non-static method TplParser::getInstance() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/zuzila2/public_html/shopcc/core/pages.php on line 39

Strict Standards: Non-static method TplParser::getInstance() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/zuzila2/public_html/shopcc/core/pages.php on line 39

Strict Standards: Non-static method TplParser::getInstance() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/zuzila2/public_html/shopcc/core/pages.php on line 39

Strict Standards: Non-static method FlatFiles::getInstance() should not be called statically in /home/zuzila2/public_html/shopcc/core/producers.php on line 21

Strict Standards: Non-static method FlatFiles::getInstance() should not be called statically in /home/zuzila2/public_html/shopcc/core/banners.php on line 34

Strict Standards: Non-static method TplParser::getInstance() should not be called statically in /home/zuzila2/public_html/shopcc/core/banners.php on line 35

Strict Standards: Non-static method FlatFiles::getInstance() should not be called statically in /home/zuzila2/public_html/shopcc/core/banners.php on line 8

Strict Standards: Non-static method TplParser::getInstance() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/zuzila2/public_html/shopcc/core/products.php on line 468

Strict Standards: Non-static method Files::getInstance() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/zuzila2/public_html/shopcc/core/products.php on line 469
Produk Kecantikan Wanita - Pembelian dengan Paypal dan kad Kredit

Promotion!

Promosi! Aquifolium Pemusnah Jerawat dan Parut.

Paling Berkesan di dunia. Terbukti Selamat

Advertise
Do You like this site?
Yes
No
Not so much

Produk Kecantikan Wanita

Set rawatan muka,kulit dan lain-lain
  • Pages: « Previous 1 2
  • Pakej rawatan parut jerawat,parut berlubang

    Produk Kecantikan Wanita

     

    pakej rawatan parut jerawat dan berlubang

     

     

    Pakej rawatan parut jerawat dan berlubang ini mengandungi tiga produk iaitu Soundarya Cream , BC16 dan marigold soap.

    Price:150.00MYR
  • Pherolins (pneromone dan copulin pemikat lelaki)

    Produk Kecantikan Wanita

    Pherolins adalah Perfume yang telah disebatikan dengan Pheromon dan Copulin, iaitu sel Hormon penarik minat Lelaki.

    Pherolins membantu anda untuk:

    ~ Membuat lelaki inginkan perhatian dari anda! ~

     


    ~ Anda kelihatan seksi dan menawan! ~

    ~ Menaikkan sifat romantik lelaki ~

    ~ Mempengaruhi memori lelaki semasa bersama ~

    ~ Membuat lelaki/ suami lebih merasa ghairah! ~


    Price:60.00MYR
  • R79 pemecah lemak tepu,kolesterol untuk berat badan yang sukat turun

    Produk Kecantikan Wanita

    R79 berfungsi untuk memecahkan lemak tepu bagi mereka yang sukar menurunkan berat badan. Selalin daripada itu R79 berfungsi mengawal kadar kolesterol didalam darah dan mengawal tekanan darah. Bagi mereka yang sudah puas makan pelbagi produk kurus tetapi sukar juga lemak-lemak tepu nak turun.Pengambilan R79 akan mampu memecah lemak-lemak tepu yang terkumpul. R79 diformulasi dengan gabungan allium satium dan beberapa jenis herba yang selamat yang diproses dengan kaedah homeopathy. R79 juga mencegah kita daripada penyakit jantung. Penggunaaannya bersama Phytolacca Americana akan menghasilkan kesan maksimum. R79 bertindak secara semulajadi membuang lemak tepu daripada saluran berpeluhan dan najis.Pengambilannya tidak akan menyebabkan cirit-birit atau perut memulas dan sebagainya.

    Price:80.00MYR
  • Roselyn-tightening-liquid-(cecair-pengetat-vagina-dalam-masa-5-minit)

    Produk Kecantikan Wanita

    Bermanfaat

     1. Mengetatkan vagina yang longgar

     2. menguatkan otot kemut

     3. Rasa seperti anak dara

     4. Menghilangkan keputihan

     5. Suami rasa tidak mahu cari lain

     6. Suami asyik terkenang-kenang seperti malam pertama

     7. Mencantik dan memerah kulit dibahagian alat sulit

     8. Hilangkan bau busuk alat sulit

     

     

    Cecair Pengetat Vagina Yang Hebat Untuk Menjadikan Anda Lebih Menawan, Lebih Yakin Dan Lebih Mantap Dalam Perhubungan Seksual Anda.Dimana vagina yang ketat membuatkan "pelayaran bahtera anda" berjalan dengan lancar dah berakhir dengan kepuasan tak terhingga.

    Apabila menggunakan "Roselyn" anda akan:-
     
    -Rasa kesegaran pada kemaluan
    -Sensitif ‘interm of make luv’
    -Memberi kesan rangsangan yang mudah dan cepat (stim)
    -terasa seperti anak dara.

    Cara Penggunaan:-
     

    Bersihkan alat sulit anda sebelum menggunakannya cecair hebat ini. Titiskan 4 titis Roselyn ke dalam vagina setiap kali anda ingin melakukan hubungan seks. Gunakan Roselyn 5 minit sebelum hubungan seks.
     

     
    Testimonial

    Saya rasa sudah lama sangat tak pernah rasa kenikmatan bila bersama suami.lebih lebih lagi selepas melahirkan 3 orang anak.kehidupan seks terasa hambar sahaja.hinggalah ditemukan dengan produk sexy love.Mula mula saja saja mencuba,harga pulak tidak mahal.sekali lepas kali pertama gunakan..WOW! hanya itu sahaja mampu saya ucapkan.
    Aisyah,MELAKA.


    Hi,dulu saya tak percaya pun produk produk sebegini,selepas kawan office ceritakan ,saya tetap tak beli hanya mencuba kawan punya dulu.sekali malam tu,terasa macam "malam pengantin baru".Esoknya terus MC tak kerja ,sms kawan mintak dia belikan satu.
    Azlina,PUCHONG.




    Price:60.00MYR
  • Skin Nutrient With Biochemic Collagen (BC04) ( Untuk kulit cerah,licin,gebu dan hilang kedut )

    Produk Kecantikan Wanita

     

    Skin Nutrient With Biochemic Collagen adalah produk remedi homeopathy daripada formula Biochemic yang cukup efektif. Melalui sistem homeopathy kandungan collagen telah dimasuk dan dirakam dalam gula-gula sukrosa. Cara pengambilannya yang mudah.Hanya kemam dibawah lidah 4 biji , tiga kali sehari. Skin Nutrient With Biochemic Collagen dapat melicinkan kulit dan memutihkan kulit secara semulajadi dan selamat tanpa bahan kimia dan kesan sampingan.

    Selain itu Skin Nutrient With Biochemic Collagen dapat menghilangkan kesan kedut dan membuat kulit menjadi licin dan gebu. Pengambilannya setiap hari dapat membaiki struktur kulit dan kekurangan colagen. Kesannya dapat dirasai setelah 2 minggu pengambilannya. Anda pasti terpegun dengan hasilnya.Semua remedi homeopathy tidak tertakluk dibawah Akta racun 1952.Ini menunjukkan betapa selamatnya remedi sehingga dikecualikan daripada akta racun 1952 dan tidak memerlukan kelulusan KKM.

    BC – 04 Skin Nutrient With Biochemic Collagen

     

     

     

    Kombinasi garam tisu yang terdapat di dalam BC – 04 Skin Nutrient With Biochemic Collagen adalah kombinasi garam tisu yang sangat diperlukan oleh sel kulit apabila radang kulit terjadi seperti jerawat batu yang besar dan merah sehingga selepas itu meninggalkan parut. Muka menjadi berminyak dan kelihatan kusam. Biochemic collagen yang terdapat didalam kombinasi ini akan menjadi sebagai agen pencuci atau penghapus toksik dan hormon yang tidak seimbang didalam sel kulit.



    Calcarea Sulp, CS6x mempercepatkan proses penyembuhan infeksi yang lambat untuk sembuh, terjadi discaj bernanah yang pekat berwarna kuning dan spot (kesan seperti bulatan yang keras kadang-kadang berwarna perang atau merah kemerahan) yang terjadi sewaktu proses penyembuhan untuk kembali menjadi sekata dengan warna kulit asal.



    Kali Mur, KM6x merupakan Biochemic Collagen untuk kes-kes toksik, alergik, lendir berlebihan dan keadaan penyakit semakin bertambah teruk. KM juga amat baik untuk kes-kes resdung.



    Kali Sulp, KS6x bekerja untuk merawat kes bernanah yang cair berwarna kuning, kulit yang bersisik akibat kulit menjadi kering.



    Silica atau S30 juga merupakan salah satu kolagen juga, dimana ia digelar sebagai “memaksa toksik untuk keluar” ia mempercepatkan infeksi pada kulit seperti nanah untuk “masak” dan menyembuhkan lalu membina tisu-tisu baru bagi menghilangkan parut-parut. Silica secara semulajadinya boleh didapati didalam kulit, kuku dan tisu-tisu yang bersambung didalam tubuh kita



    All of the cell salts in this combination are crucial to the cells involved in skin eruptions, either through skin cells or the cleansing/elimination system. Calcarea Sulp helps eruptions that heal slowly and are plagued by thick yellow discharge, pus and scabs. Kali Mur helps with thick white discharge before it matures to yellow. Kali Sulp assists skin eruptions with watery yellow discharge or peeling dry skin following suppressed skin conditions. Silica the 'pusher outer' of the crew, adds strength when skin has a tendency to suppurate easily with thick yellow pus.

    Price:80.00MYR
  • Soundarya Homeopathic cream for acne

    Produk Kecantikan Wanita

    Soundarya Homeopathic cream for acne With the active ingredients (Beberis Aqui.HPI.Q, Oleum Sandalum HPI.Q, Thuja Occ HPI.Q and Nat.Mur HPI.3 X) in it, the Acne Cream, Homeopathic Skin Care helps cure and even prevent acne, freckles (a small brownish spot often turning darker), comesdones or blackheads, spot, pitting (hole) and scars, sun burn, rough skin and its related skin problems. It conspicuously clears pimples and blemishes and helps to reduce inflammation and infection.

    Homeopathy considers acne to be a symptom of a deeper issue. It does not concentrate on treating just the skin surface using topical gels, creams or ointments on acne. It treats you not just a simple acne case but looks at you from both inside and. Homeopathy believes in complete and gentle healing and for this purpose it concentrates on your complete medical history.

    When you start taking the prescribed homeopathic medicines, at first, you will notice a temporary outbreak in your symptoms. This is the sign that the treatment of treating like with like is working.

    After some time you will start noticing encouraging signs of an improvement. The texture of your skin will improve and roughness, itchiness and redness will be noticeably decreased. The burning sensations will be considerably less. Over a period of months, your complexion and skin condition will keep improving continually.

    Price:70.00»70.00MYR
  • carmino complexion cream (ccc)

    Produk Kecantikan Wanita

    Satu lagi produk bermutu untuk memberi lebih pilihan kepada pengguna iaitu Carmino Complexion Cream (CCC). Jika sebelum ini Carmino Calendula Healing Cream (CCHC) mengguna ekstrak Calendula (marigold), CCC juga menggunakan bahan yang hampir sama iaitu Calendula (marigold) tetapi diperkayakan dengan Aloe vera,Mahonia aquiCane flower, susu kacang almond (almond milk), minyak wheat germ dan krim yang telus air.

     

    Mengapa perlu Carmino Complexion Cream

    Bahan CCC yang 100% dari alam semulajadi bukan sahaja mampu mencerahkan kulit malah mampu membuka pori-pori yang tersumbat dengan khasiat-khasiat semulajadi seperti Vitamin E atau anti-oxidant dari susu kacang almond. Hasil dari kajian almond amat kaya dengan pelbagai mineral seperti potassium, copper and magnesium dan boleh bertindak sebagai “detox”.

     

    Formula CCC adalah gabungan herba dan bunga-bungaan yang tidak dapt disangkal lagi amat berkesan pada kulit sepert i Aloe veraMahonia aqui, Cane flower, susu kacang almond (almond milk), minyak wheat germ dan krim yang telus air . 
     

    Aloe vera atau sering di gelar “medicinal aloe” merupakan tumbuhan yang cukup popular dan telah diproses untuk kegunaan perubatan dan kosmetik. Aloe vera mempunyai nilai perubatan yang tinggi,telah dikaji dan disahkan boleh menjadi agen untuk mempercepatkan proses penyembuhan , anti-kulat dan anti-bakteria.

     

    Mahonia aqui atau Beberis aqui adalah tumbuhan yang amat terkenal bagi pengamal homeopati , dan terdapat produk yang mengambil nama tumbuham ini iaitu Aquifolium drops dan krim. Kegunaan produk ini ialah untuk jerawat dan juga parut-parut.

    Cane flower adalah bunga yang seakan-akan Marigold juga , nilai therapuetiknya juga menyamai Marigold (calendula) iaitu mempunyai nilai anti-oxidant, antiseptic dan lain-lain.


    Sandalwood ialah tumbuhan yang mengeluarkan aroma wangi dan sering dijadikan bahan untuk fragrant . Sandawood oil ialah minyak yang mempunyai kualiti tinggi untuk mengharumkan pelbagai produk termasuk krim Carmino complexion, selain mendapat manfaat kesihatan aroma yang wangi akan memberi kelegaan kepada mental anda. Sandalwood oil.

    Cara mengguna

    Cuci muka dengan air suam bersama-sama sabun Merrygold atau sabun Carmino Complexion. Sapu krim ke muka dengan cara putaran dan biarkan semalaman untuk kesan yang lebih baik.




    Price:70.00MYR
  • Breast Enlargement Thanyaporn ( Terbukti Berkesan) harga promosi

    Produk Kecantikan Wanita

     

    Breast development is under the influence of female hormones. This is evident by the natural changes a woman experiences monthly as she goes through her cycle. The herbs in Thanyaporn Compound Pueraria Mirifica do not contain actual hormones; however, they do contain Phytoestrogens. Phytoestrogens are a group of substances found in plants that have estrogenic properties. Phytoestrogens, through their natural balance of female hormones, promote the development of glandular breast tissue.

    Pueraria Mirifica Breast Enlargement Capsules
    Major breakthrough in the Breast Enlargement industry -the Miracle of Science Pueraria Mirifica Breast Capsules-60 capsules/460mg Pueraria Mirifica Breast Capsule is an all-natural, herbal breast enhancement system that can increase the size of the breasts efficiently. Pueraria Mirifica Breast Capsule also could improve the nutritional support fo female body, and it will speed up the process of enhancing the breast with the Breast Serum/Spray/Cream or mask

    What is Pueraria Mirifica?
    Pueraria Mirifica is endemic species found mainly in the northern and western part of and has local name as "White Kwao Krua". The enlarge underground tuber accumulate "phytoestrogens" comprising isoflavone. In addition to miroestrol and deoxymiroestrol, Pueraria mirifica also contains other chemicals that belong to isoflavone and coumestran groups of phytoestrogens, e.g., Genistein, Daidzein, Daidzin, Genistin, and Coumestrol that are usually found in soybeans. However, the estrogenic activity of Pueraria mirifica is much more potent than that of soy isoflavones.
    Pueraria Mirifica Breast Enlargement Capsules

    Specifications:

    Help breast enlargement
    Serve as a anti-wrinkle agent
    Increase energy and vigor, more
    Serve as the "fountain of youth"


    Breast Enlargement terbukti berkesan menegang,memejal dan membesarkan buah dada.Mengandungi 60 kapsul dan untuk pemakanan selama 2 bulan.Ia adalah persediaan semulajadi dan berkesan bagi wanita yang mempunyai buah dada kecil dan tidak tegang.Suami anda akan tersenyum puas melihat buah dada yang besar dan tegang.Hadiahkan pada isteri dan lihat hasilnya.Alami kehebatannya sekarang.


    Testimonial

    1. Aida - Ipoh
    Saya sungguh berterimakasih kerana anda memperkenalkan produk ini,saya telah mencuba pelbagai produk seperti serum,cream.Semuanya tidak berkesan. Setelah memncuba produk ini,payudara saya tegang dan pejal dalam jangkamasa dua minggu dan membesar setelah menggunakan selama sebulan.Tidak cuba anda tidak akan percaya.Harga pun murah banding produk lain dan boleh digunakan selama 2 bulan.

    2. Hasnida - Alor Star

    Malu nak cakap sebab setelah mencuba produk ini,orang asyik pandang payudara saya sahaja.Rakan sekerja lelaki dipejabat asyik intai sahaja.Malah suami saya asyik ajak bersama sahaja.Jika tak percaya anda cuba dan buktikan sendiri.

    3.Hasilah - Kelang

    Produk ini memang hebat, husband saya terperanjat kenapa selapas dua bulan mengamalkannya saya punya breast tegang dan mula membesar. banyak produk dah cuba, tapi yang ni yang berhasil.Tq kerana kenalkan produk ini

    4. Sohara - kangar

    Saya dah cuba hampir 6-7 produk tetapi hasilnya kurang memuaskan. Mula-mula was-was, tapi tekad dalam hati ni last produk cuba dan hasilnya memang seperti saya inginkan. Terima kasih kak zu kerana pengaruhi saya beli Smile . Kalau tak sampai sekarang tak berjaya. Suami saya kata saya macam anak dara, puting susu pun dah merah Laughing.

     
    Price:130.00MYR
  • Set Aquifolium

    Produk Kecantikan Wanita

    Hilangkan Parut dan Jerawat dalam masa yang singkat 5-14 hari . Mengandungi 1 botol drop dan 1 cream.Harga Promosi. Harga sebenar RM120.

    Untuk rawatan Akne (*acne) , Jerawat Hitam (Comedones)

    Remedi Oral (Titis) dan Krim Menghilangkan Parut

    Aquifolium® Oral (Titis) dan Krim, ialah remedi yang ideal untuk merawat infeksi kulit akibat dari akne, blackhead (tertutup dan nampak hitam) dan whitehead (terbuka dan bernanah)

    Aquifolium® telah digunakan oleh kebanyakkan ahli rawatan kulit dan pakar kulit kerana ia selamat, berkesan, tidak menyakitkan, senang diambil dan tanpa kesan sampingan atau kesan sampingan yang teruk.

    Ia merawat kulit dan parut, kesan berlubang atau merah kemerahan pada kulit yang telah dijangkiti. Malah ia menghalang dari terjadi serangan berulang pada kulit tersebut. Juga baik untuk merawat parut-parut.

    Untuk hasil yang memuaskan Remedi Aquifolium® Oral (Titis) dan Krim perlu diambil seiring.

    Nota : Akne ialah inflamasi penyakit kulit dimana kelenjar sebaceous tersumbat dan dijangkiti kuman. Jerawat biasanya terjadi bila akhil baligh. Ia juga terjadi pada remaja yang akan menempuh alam akil baligh, kadang-kadang ia meyerang
    kanak-kanak dan bayi

     

    Testimonial terkini

    Remaja lelaki berumur yang mengalami "rash at puberty" pada usia 14 tahun

    Sebelum guna Aquifolium Set

     

    1 Hari setelah menggunakan Aquifolium Set ( cukup pantas )
    Price:100.00MYR
  • Sabun Marigold ( Hilangkan muka berminyak dan Jerawat)

    Produk Kecantikan Wanita

    Marigold - Sabun Pencuci Muka - Amat berkesan bagi mengawal jerawat. Menghilangkan jeragat, muka yang berminyak, melembabkan kulit muka dan menghilangkan parut. Pakej bersama Carmino Cream amat berkesan dan dengan pantas menghilangkan parut
    Price:35.00MYR
  • Tunera with gingko biloba ( bangkit nafsu wanita)

    Produk Kecantikan Wanita

    Produk tunera dapat membangkit nafsu wanita yang dingin seks. Tunera dapat memulihkan wanita yang tidak bernafsu untuk melakukan hubungan intim. Gegala ini dalam istilah perubatan dikenali sebagai FSD

    Ia berfungsi :

    • Menambah baik libido yang hilang
    • Menambah baik simptom kekeringan di vagina sewaktu bersama
    • Menambah baik stamina dan mengurangkan kelesuan
    • Menambah kesuburan
    • Menjadikan klitoris merasa lebih sensasi sewaktu hubungan intim

    Price:130.00MYR
  • Pages: « Previous 1 2